Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ



Με μεγάλη επιτυχία και πολύ κέφι πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 11 Ιανουαρίου η εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Σωματείου μας.
Την εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του Σωματείου Μανώλης Δανδουλάκης ο οποίος ευχήθηκε σε όλους Καλή Χρονιά με Υγεία και Δύναμη και να συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματά μας.
Απευθυνόμενος τόσο προς τους συναδέλφους όσο και προς τη Διοίκηση που παρευρισκόταν στην εκδήλωση, τόνισε ότι, επειδή αυτή η χρονιά είναι και εκλογική, εκτός από την άποψη που έχει διαμορφώσει ο καθένας από τη ζωή και την καθημερινότητά του, σημαντικό κριτήριο ψήφου για τους εργαζόμενους στην Κτ.Υπ. θα είναι και η έμπρακτη δικαίωση των βασικών αιτημάτων του Σωματείου που είναι η ενίσχυση του δημόσιου φορέα σε μηχανικούς διαφόρων ειδικοτήτων,  σε κρατική χρηματοδότηση και έργα, η θεσμοθέτηση Οργανισμού με οργανικές θέσεις για όλο το προσωπικό και η υπογραφή Συλλογικής σύμβασης στη βάση της πρότασης που έγκαιρα έχει καταθέσει το Σωματείο.
Στη συνέχεια το Σωματείο έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα και πραγματοποίησε κλήρωση με πλούσια δώρα. Η εκδήλωση έκλεισε με γλέντι με λαϊκά και ρεμπέτικα τραγούδια από κομπανία συναδέλφων, νόστιμους μεζέδες και καλό κρασί.

Καλή Αγωνιστική Χρονιά !

Υ. Γ. 1
Τα έξοδα της εκδήλωσης καλύφθηκαν εξ ολοκλήρου και αποκλειστικά από το αποθεματικό του ταμείου του Σωματείου.
Χρήματα που προέρχονται από τις συνδρομές των συναδέλφων και από την εθελούσια καταβολή των αποζημιώσεων για τις παρουσίες του Εκπροσώπου των Εργαζομένων, στις συνεδριάσεις του Δ. Σ. της εταιρείας.

Υ.Γ. 2
Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τους συναδέλφους που αποτέλεσαν την  μουσική "κομπανία" της εκδήλωσης και πρόσφεραν τόσο κέφι σε όλους μας.
Τον Βασίλη Σιδεράκη, τον Γιάννη Σακελλαρίου, και τον Θανάση Καμπά.




Ο Πρόεδρος του Σωματείου Μανώλης Δανδουλάκης απευθύνεται στους εργαζόμενους


Η Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Στέλλα Πολίτου, απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΚΤΥΠ ΑΕ κ. Γιάννης Χαρωνίτης, παραλαμβάνει το κομμάτι του από την πίτα του Σωματείου
Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ Γιάννης Χαρωνίτης, απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, κ Γιάννης Χαρωνίτης, απευθύνει χαιρετισμό στους εργαζόμενους



Και το γλέντι αρχίζει...










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου