Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2019

ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 24/10


    ΣΩΜΑΤΕΙΟ   ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

στην εταιρία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.


Φαβιέρου  30 - Τ. Κ.  10438  Α Θ Η Ν Α – Τηλέφωνα : 210.5272443 –  210.5272299

                 6977 674562, 6978 900537- FAX: 210.5272489  e-mail: somateio@ktyp.gr



ΟΛΟΙ  στις ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ
την ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ
το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας


Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι, Σας καλούμε να συμμετέχετε στις συγκεντρώσεις που έχουν προγραμματιστεί για την  ΠΕΜΠΤΗ 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ το απόγευμα στο κέντρο της Αθήνας.. Οι συγκεντρώσεις αυτές αποτελούν συνέχεια των δύο απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα ενάντια  στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο που ψηφίζεται στις 24/10 στη Βουλή. Οι κυβερνώντες επικαλούμενοι τον εκσυγχρονισμό του υπάρχοντος πλαισίου και τη διαφάνεια, σχεδιάζουν μεταξύ άλλων να θεσμοθετήσουν το ηλεκτρονικό μητρώο συνδικαλιστικών οργανώσεων και την ηλεκτρονική ψηφοφορία για αποφάσεις των Σωματείων και ιδιαίτερα βέβαια για απεργιακές κινητοποιήσεις. Δεν είναι τυχαίο ότι για τα παραπάνω έχουν την απόλυτη στήριξη του ΣΕΒ και των άλλων εργοδοτικών οργανώσεων. Θα επιχειρήσουν να «φακελώσουν» τους εργαζόμενους-μέλη Σωματείων και τους εκλεγμένους συνδικαλιστές και παράλληλα να αποξενώσουν και να αποκόψουν ακόμα περισσότερο τους εργαζόμενους από τα Σωματεία, τη συνδικαλιστική αγωνιστική δράση και βέβαια τη δυνατότητα οργάνωσης απεργιακών και άλλων κινητοποιήσεων για τη διεκδίκηση των δικαιωμάτων τους. Στην πραγματικότητα ενισχύουν το αντιδραστικό και αντιδημοκρατικό πλαίσιο που ήδη υπάρχει και έχει οδηγήσει σε διώξεις αγωνιζόμενων συνδικαλιστών και εργαζομένων, καθώς και σε συνεχείς αποφάσεις των δικαστηρίων που βγάζουν παράνομες τις απεργίες.
Παράλληλα στο ίδιο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο» παίρνουν επιπλέον μέτρα για την κατάργηση των Κλαδικών και όχι μόνο Συλλογικών συμβάσεων, καθώς και για την παραπέρα ισοπέδωση μισθολογικών και άλλων εργασιακών δικαιωμάτων. Δεν είναι τυχαίο ότι, το αντεργατικό «πακέτο» μπαίνει για ψήφιση στο «αναπτυξιακό» νομοσχέδιο, αφού οι επενδύσεις και η αύξηση των κερδών των επιχειρηματικών ομίλων  περνάνε πάνω από την ισοπέδωση των δικαιωμάτων μας και την εξουδετέρωση των Σωματείων που αγωνίζονται σταθερά και αταλάντευτα.
Θα μας βρουν απέναντι τους ! Όλοι στον αγώνα για να μην περάσουν οι σχεδιασμοί τους να «βάλουν στο χέρι» τα σωματεία, αλλά και για να εμποδίσουμε τη συνέχιση των αντεργατικών μέτρων εις βάρος μας.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΣΩΜΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΡΑΣΗ ΤΟΥΣ.
ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ στις 24 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ


Για το Δ.Σ. του Σωματείου

   Ο πρόεδρος                                                       Ο γεν. γραμματέας
          Μανώλης Δανδουλάκης                                         Σάκης. Παπαδόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου