Τρίτη 3 Μαΐου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ


   ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ 2022
από τις 9 πμ.  στο ΙΣΟΓΕΙΟ

 

ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ Ή ΣΤΕΙΛΤΕ MAIL

 

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι

 

         Την ΠΕΜΠΤΗ 5 ΜΑΪΟΥ από τις 9 πμ. στο ισόγειο θα πραγματοποιηθεί η τακτική Αιμοδοσία του Σωματείου, η οποία λόγω των σοβαρότατων ελλείψεων σε αίμα την περίοδο της πανδημίας, αποκτά ιδιαίτερη σημασία.  Γι΄αυτό και πρέπει να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ !

         Οι υπεύθυνοι του «ΕΛΠΙΣ» λαμβάνουν σχολαστικά όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά τη διαδικασία της αιμοληψίας (αποστάσεις, μάσκες κ.λπ.). Επίσης είναι πολύ πιο ασφαλής η πραγματοποίηση της αιμοληψίας στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΤ.ΥΠ. ώστε να αποφευχθεί  η  προσέλευση αιμοληπτών στο νοσοκομείο.

         Παρακαλούμε λοιπόν να ανταποκριθείτε όλοι στο κάλεσμα για Αιμοδοσία και   να τηρήσετε τους βασικούς κανόνες που απαιτούνται:

  • Να μην έχετε πάρει φάρμακα τις ημέρες πριν την Αιμοδοσία.
  • Να έχετε κοιμηθεί αρκετά το βράδυ πριν την Αιμοδοσία και να έχετε πάρει καλό πρωϊνό.

Σας υπενθυμίζουμε ότι :

  • Στην Αιμοδοσία μπορούμε και πρέπει να συμμετέχουμε ΟΛΟΙ, εφόσον δεν αντιμετωπίζουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα υγείας.
  • Οι Αιμοδότες να έχετε την Αστυνομική σας Ταυτότητα και τον αριθμό ΑΜΚΑ που θα συμπληρώσετε στην Υπεύθυνη Δήλωση Αιμοδότη.
  • Κάθε Αιμοδότης δικαιούται να καλύπτει τυχόν ανάγκες σε αίμα –για αυτόν και την οικογένειά του– από την Τράπεζα Αίματος.
  • Κάθε Αιμοδότης δικαιούται δύο (2) ημέρες Αιμοδοτική άδεια (την οποία μπορεί να λάβει εντός του επόμενου 6μήνου από την Αιμοδοσία), ενώ μετά την αιμοληψία μπορεί να αποχωρήσει από την εργασία.

 

 

ΠΡΟΣΟΧΗ: ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ θα τηρηθεί  σειρά προτεραιότητας με βάση  την προσέλευση την ώρα που θα έρθει η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ (δηλαδή κατά τις 9 πμ.). Ο υπεύθυνος αιμοδοσίας θα σας δίνει την Υπεύθυνη Δήλωση και στην οποία θα αναγράφεται και ο αριθμός προτεραιότητας, την οποία θα συμπληρώσετε στο γραφείο σας ή άλλο χώρο και όταν έρχεται η σειρά σας για την αιμοληψία θα σας καλούμε τηλεφωνικά να προσέλθετε.

Παρακαλούμε ΟΛΟΙ να φοράτε ΜΑΣΚΑ κατά την προσέλευσή σας για να παραλάβετε την Υπεύθυνη Δήλωση και για να συμμετέχετε στην Αιμοληψία.

 

 

ΔΙΝΟΝΤΑΣ 5 ΛΕΠΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΣΩΖΕΙΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ! 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου