Τετάρτη 22 Μαρτίου 2017

ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΗ


Το Σωματείο μας στα πλαίσια της κλιμάκωσης των κινητοποιήσεων κατά της ένταξης στο Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων, θα πραγματοποιήσει 2ωρη ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ την ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΡΤΙΟΥ από τις 10 πμ. και ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ στη 10.30 μμ. στο Υπουργείο Οικονομικών.  ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ :

  1. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΝΤΑΞΗ από το Υπερταμείο Ιδιωτικοποιήσεων
  2. ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ του Δημόσιου χαρακτήρα, των αρμοδιοτήτων, της κρατικής χρηματοδότησης και του έργου μας στην κατεύθυνση της παροχής Δημόσιων δωρεάν σύγχρονων και ασφαλών κτιριακών υποδομών (σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια, κ.ά.).
  3. Διασφάλιση της δουλειάς και των εργασιακών μας δικαιωμάτων.


Οι ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΑΕ προήλθαν από τη συγχώνευση ΟΣΚ, ΘΕΜΙΣ , ΔΕΠΑΝΟΜ, τεχν.ΚΕΔ (Μνημόνιο 2) και παρά τις Μνημονιακές επιταγές, συνεχίζουν να αποτελούν τον βασικό δημόσιο φορέα για την απαλλοτρίωση, μελέτη, κατασκευή και εξοπλισμό σημαντικών υποδομών του κράτους όπως σχολεία, νοσοκομεία, δικαστήρια κ.λπ. Ως «περιουσία» έχει εκατοντάδες δημόσια κτίρια και οικόπεδα που καλύπτουν ή προορίζονται για να καλύψουν βασικές κοινωνικές ανάγκες στους τομείς που προαναφέραμε και πολλούς ακόμα. Είναι πραγματικά εξωφρενική και άκρως αντιδραστική ενέργεια η ένταξη Δημοσίων φορέων όπως η Κτ.Υπ. στο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων(Μνημόνιο 3) που έχει κύριο στόχο τη «βέλτιστη» εκμετάλλευσή τους ώστε να αποφέρουν κέρδη για την αποπληρωμή του «χρέους» και την «ανάπτυξη» των επιχειρηματικών ομίλων. Δεν θα το επιτρέψουμε !

                                                         Για το Δ.Σ. του Σωματείου
Ο πρόεδρος                             Ο γεν. γραμματέας
                          Μανόλης Δανδουλάκης                   Σάκης Παπαδόπουλος          
                                         6977-674562                               6971-900537

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου