Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΗΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΗΝ "ΚΤ.ΥΠ."

Ενημερωτική ανακοίνωση για την κινητοποίηση

Μαθητών, γονιών, εκπαιδευτικών και Δήμου Καισαριανής  

                
Σήμερα το πρωϊ 28/3/17 πραγματοποιήθηκε έξω από τα γραφεία της Κτ.Υπ. συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαθητών από σχολεία της Καισαριανής, απαιτώντας να προχωρήσει επιτέλους η διαδικασία επισκευών σε σχολικά κτίρια που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα που άπτονται της υγιεινής και ασφάλειας.
Αντιπροσωπεία Συλλόγων γονέων, μαθητών, εκπαιδευτικών και της Δημοτικής αρχής με επικεφαλής τον δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, συναντήθηκε και συζήτησε με τον Διευθύνοντα σύμβουλο της Κτ.Υπ. κ. Βασίλη Καραγιάννη ο οποίος δεσμεύτηκε ότι θα λήξει το θέμα μέχρι τις 5 Απριλίου.
Σύσσωμο το Δ.Σ του Σωματείου μας εξέφρασε τη στήριξή του στον δίκαιο αγώνα μαθητών, εκπαιδευτικών, γονιών και Δήμου.
Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Σωματείου Μανόλης Δανδουλάκης επεσήμανε ότι, και οι εργαζόμενοι στην ΚτΥπ βρισκόμαστε σε συνεχείς κινητοποιήσεις ενάντια στην ένταξη στο Υπερταμείο ιδιωτικοποιήσεων, που θα μετατρέψει και την Σχολική στέγη σε εμπόρευμα και προϊόν κερδοσκοπίας.
Κάλεσε σε κοινό αγώνα για τη διασφάλιση και ενίσχυση του δημόσιου χαρακτήρα, του έργου και της κρατικής χρηματοδότησης του μοναδικού συγκροτημένου τεχνικού φορέα του Κράτους, ώστε να ανταποκρίνεται με επάρκεια στην καθολική κάλυψη των σημαντικών λαϊκών αναγκών σε δημόσια δωρεάν σύγχρονα και ασφαλή Σχολεία και άλλα δημόσια κτίρια όπως νοσοκομεία, δικαστήρια κ.ά.




Ο Δήμαρχος Καισαριανής κ. Η. Σταμέλος ενημερώνει τους μαθητές για τα αποτελέσματα της συνάντησης 

Ο Πρόεδρος του Σωματείου μας εκφράζει την συμπαράσταση των εργαζομένων στον αγώνα των μαθητών


ΔΗΜΟΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
Ανακοίνωση για την κινητοποίηση στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε.

Σήμερα, Τρίτη 28 Μαρτίου 2017, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση στην ΚΤ.ΥΠ. Α.Ε. (πρώην ΟΣΚ). Την κινητοποίηση καλούσε η Ένωση Γονέων Καισαριανής, για την καθυστέρηση της διοίκησης του Οργανισμού να προχωρήσει τον διαγωνισμό για την υλοποίηση του έργου επισκευών στα σχολεία της Καισαριανής, ύψους 734.000€. 

Στην κινητοποίηση παρευρέθηκε αντιπροσωπία της Δημοτικής Αρχής με επικεφαλής το Δήμαρχο Ηλία Σταμέλο, πλήθος μαθητών από τα σχολεία της πόλης μας, μέλη των συλλόγων γονέων, της Ένωσης Γονέων Καισαριανής, της Ομοσπονδίας Γονέων καθώς και φορείς της πόλης. Την κινητοποίηση χαιρέτησε και το σωματείο εργαζομένων της ΚΤ.ΥΠ Α.Ε.. 

Αντιπροσωπία των παρευρισκομένων μαζί με το Δήμαρχο συναντήθηκε με τη Διοίκηση και έλαβε τη δέσμευση από το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού ότι την Τετάρτη 5 Απριλίου 2017 στο Δημαρχείο Καισαριανής θα παραδώσουν υπογεγραμμένη τη σύμβαση ώστε να ξεκινήσει άμεσα η διαδικασία δημοπράτησης, καθώς και ότι το έργο των επισκευών στα σχολεία της πόλης μας θα έχει ολοκληρωθεί πριν ξεκινήσει η σχολική χρονιά 2017-2018. 

Αποτελεί μια θετική εξέλιξη σε έναν αγώνα που έχει ξεκινήσει εδώ και δύο χρόνια, από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε τη Διοίκηση του Δήμου. Η υλοποίηση του έργου αυτού θα καλύψει σειρά σοβαρών αναγκών και προβλημάτων που υπάρχουν στα σχολεία της Καισαριανής ώστε οι μαθητές της Καισαριανής να μπορούν να στεγάζονται σε ασφαλή σχολεία που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου